Vi på Dowab kan med vår breda och djupa erfarenhet erbjuda tjänster inom en rad olika områden.

 

Badrumsrenovering
 

Dowab startades för sex år sedan som en renodlad kakelsättningsfirma. Således har vi lång erfarenhet av all sorts kakel- och plattsättning. Vi kan hjälpa till med allt ifrån installationen av den lilla duschvrån till planering och formgivning av den exklusiva spaavdelningen.

 

Vårt breda kontaktnät möjliggör det för oss att erbjuda en helhetsentreprenad inom badrumsrenovering - allt från rivning och bortforsling av det gamla badrummet till installation av vask och inkoppling av elektriciteten - Allt för att underlätta för dig som kund

 

Vi har en lång rad leverantörer av högkvalitativa produkter inom kakel, vaskar, blandare m.m. och vi hjälper er gärna att hitta det som passar er smak och era behov bäst. Har ni redan inköpt de material och varor ni vill installera är detta inte heller några problem.

 

 

Swimmingpooler

 

Under åren har vi genomfört ett antal installationer av kaklade swimmingpooler både inomhus och utomhus.

 

Vid swimmingpoolinstallationer är vi med från det första spadtaget till den sista vattendroppen som spills i den färdiga poolen. Allt ni behöver göra är att bestämma er för hur ni vill att poolen ska se ut - endast fantasin sätter gränser!

Totalentreprenad

 

Att genomföra ett renoveringsprojekt hemma ska vara roligt, smidigt och smärtfritt oavsett om det handlar om att bygga nytt kök, flytta väggar eller isolera och inreda vindsutrymmet. Vi på Dowab stöttar er i fattandet av de roliga och kreativa besluten för att göra ert hem precis som ni drömmer om - Sen tar vi hand om resten!

 

Vi sätter samman ett projektteam lett av Dowab, med underentreprenörer som är noga utvalda och som vi byggt upp en lång relation med. Således kan vi med stort självförtroende garantera att ni inte kommer få några bekymmer varken under renoveringens gång eller efteråt. Vi är alltid med på plats för att svara på era frågor under arbetets gång och för att försäkra oss om att ni får det som ni vill ha det - för oss står ni som kund alltid i centrum!

DOWAB

Douglas Wardaeus

douglas@dowab.se

0736-876363

© 2013-2014 Dowab

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now