Inspiration

Ta en minut och titta på ett par av de alla projekt vi gjort nedan. Kanske ser du någon stil du tycker om eller får någon idé om hur du skulle vilja ha det - klicka på bildspelen för att se större bilder. Tveka då inte att höra av dig för ett förutsättningslöst samtal så berättar vi om alla möjligheter som finns!

Exklusivt badrum i Helsingborg
 

I detta exklusiva badrum i Helsingborg är väggar och golv kläddda med samma kopparfärgade klinker. Detta skapar en fogföljd från golv till tak som ger ett symmetriskt helhetsintryck. I duschhörnet ligger mindre plattor i samma färg för att möjliggöra fallet mot golvbrunnen. Den integrerade duschblandaren kommer från det exklusiva varumärket Vola. Toaletten är vägghängd och spolknappen är placerad på väggkonsollen och klädd med samma rökiga glas som duschväggen. Ett badrum designat som detta kräver stark ljussättning för att inte bli för mörk.

Lyxigt kök i Helsingborg
 

Stommarna i detta lyxiga men prisvärda kök i Helsingborg kommer från Kvik och har intgrerade grepplister istället för handtag. På så sätt kan man skapa renare ytor och ett enklare formspråk. Genom att undvika överskåp ger man köket en rymligare känsla och i detta fall har vi klätt väggarna ända upp till taket med mörkgrå glasmosaik.

Bänkskivan är av oljad valnöt och blandaren har placerats originellt till vänster om diskhon för att skapa en mer användbar arbetsyta. De rostfria vitvarorna kommer från Miele.

 

På golvet har vi lagt grå granitkeramik i dimensionen 30x60 cm. Dessa stenar har en matt finnish som är väldigt skön att gå på. Plattorna är lagda i s.k. tegelstensförband där man förskjuter de med en halv plattlängd varannan rad.

 

Trendig duschavdelning
 

Denna trendiga duschhörna är en del av en större spaavdelning. Den består i två välvda väggpartier runt en dusch samt en sittyta. Väggarna är byggda av spårade luxskivor (armerade frigolitskivor avsedda för våtutrymmen) och klädda med exklusiv högbland mosaik i rött och off-white. Hörnorna är beklädda med böjda metallister för att skapa mjuka avslut och behagliga kanter.

 

Lantligt kök

 

Detta kök i en villa i Farhult har en väldigt rymlig känsla tack vare att man lämnat taket öppet upp i nock. Intrycket förstärks ytterligare av aden rostfria spisfläkten som hänger fritt ner från taket. Kaklet på den yttreväggen är högblankt i dimensioneerna 10x20 cm och har fasade hörn. Detta är satt med tegelstensförband och tillsammans med den randiga tapeten och skåpsluckorna från Marbodal skapar en härligt lantlig känsla i köket.

 

Bänkskivan och det praktiska stänkskyddet vid spisen är av matt mörkgrå granit. Detta är ett material som ger en genuin känsla och är även mycket stryktåligt mot varma kastruller och slitage.

 

De elektroniska detaljerna i köket är av klassisk renovamodell. 

Modernt badrum i Rydebäck
 

 

I detta badrum har man valt en något originell färgsättning med ett ljusare golv och mörkare väggar. Både golv och väggar har granitkeramikplattor i samma serie med dimensionerna 30x60 cm. De ljusa vaskskåpen av märket Aspen och toaletten bryter av mot den annars mörka inredningen. Ljussättningen består av integrerade spotlights i taket som ger en relativt stark ljussättning.

De exklusiva vertikala handdukstorkarna kommer från INRs Line-serie.

 

Brunnen i duschen är av märket Unidrain och sitter väldigt diskret utmed väggen. Genom kakelinlägg döljs den nästan fullkomligt

DOWAB

Douglas Wardaeus

douglas@dowab.se

0736-876363

© 2013-2014 Dowab

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now